Apotea mygga

Myggfri Sommar? – Köp MyggA på Apotea.se

Mygga är sedan många år Sveriges ledande myggmedel och finns i flera varianter för att passa olika behov och önskemål. Mygga är en så kalla repellent, …

Mygga Original Spray 75 ml – Apotea

MyggA spray mot mygg, knott och andra stickande insekter. Minskar risken för bett av fästing. Ger ett effektivt skydd mot mygg i minst 8 timmar.

Köp myggmedel på apotea.se!

På apotea.se hittar du mängder av olika myggmedel som hjälper dig att hålla myggorna borta. Handla snabbt, billigt & fraktfritt!

Köp Mygga Original Roll On 50 ml på apotea.se

Mygga Original Roll-On är ett effektivt myggmedel i glasflaska med praktisk roll-on som är lätt att stryka på huden. Skyddar mot mygg och knott.

Köp Mygga Original Stick 50 ml på apotea.se

Fungerar mot mygg, knott och andra stickande insekter och minskar dessutom risken för bett av fästing. Mygga kan användas mot blodsugare både i Sverige och …

Köp Mygga På Bettet Insektsgel 50 ml på apotea.se

MyggA På Bettet Insektsgel lugnar klåda och irritation efter Insektsbett och stick eller kontakt med brännnässlor och brännmaneter.

Bett & Stick | Köp myggmedel och lindrande salva på apotea.se!

Det finns även receptfria läkemedel som kan användas vid överkänslighet mot myggbett. Här kan du hitta myggmedel, bedövningssalva, hydrokortison, kylbalsam, …

Rabatt på klassikern mot mygg | apotea.se

Just nu får du 15% rabatt på vårt redan låga pris på klassikern MyggA – myggmedel som håller mygg och knott på avstånd så att du kan njuta av sommaren.

Köp MyggaFästing 2in1 på apotea.se

MyggA Fästing 2 in 1 skyddar mot mygg och fästing i upp till 8 timmar, och skyddar också mot knott, sandflugor och andra bitande insekter.

Myggbett och knottbett – råd & myggmedel – Apotea

Myggor suger i sig vårt blod genom en sticksnabel som inte känns. Knott är en mindre typ av mygg som biter hål i huden och knottbett kan därför göra ont.

Keywords: apotea mygga, mygga apotea